TURŞU ç.ş

Turşu nasıl yapılır? Kavanozlara nohut atıktan sonra karışık sebzeler yerleştirilir. Aralarına sarımsak atılır. En üste maydanoz konur ve suyu için sirke, tuz, limon tuzu, şeker karıştırılır ve içme suyu ile karıştırılarak kavanoza dökülür. Kapağı kapatılarak serin karanlık bir yere kaldırılır. Yaklaşık 20_25 gün içinde turşunuz hazır.

Turşu nasıl yapılır?
  1. Kavanozlara nohut atıktan sonra karışık sebzeler yerleştirilir.
  2. Aralarına sarımsak atılır.
  3. En üste maydanoz konur ve suyu için sirke, tuz, limon tuzu, şeker karıştırılır ve içme suyu ile karıştırılarak kavanoza dökülür.
  4. Kapağı kapatılarak serin karanlık bir yere kaldırılır.
  5. Yaklaşık 20_25 gün içinde turşunuz hazır.

Ücretsiz Kargo

100 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Güvenli Alışveriş

Size güvenli alışverişi sunuyoruz!

Destek

Destek

Bizi Takip Et
BÜLTEN İÇİN KAYDOLUN